tiistai 14. lokakuuta 2014

Kuukauden opettaja: Leena Marno


Tämän kuukauden opettaja Leena Marno on kotitaloudenopettaja sekä 7A:n luokanvalvoja. Hän saa positiivisella asenteellaan ja hyvällä mielellään huononkin päivän muuttumaan hyväksi. Kysyimme Leenalta ajatuksia koulustamme.


Kuinka kauan olet ollut Kilterissä?
Olen ollut tässä koulussa seitsemän vuotta.

Miten päädyit Kilteriin?
OIin ennen Kilteriä yli 20 vuotta Myllymäen koulussa, joka lakkautettiin. Koulutuksessa ollessani Kilterin koulun silloinen rehtori soitti ja kertoi, että Kilterin koulussa olisi paikka vapaana. Otin paikan innoissani vastaan.

Oletko opettanut muissa kouluissa ennen Kilteriä?
Olen opettanut Myllymäen, Peltolan ja Vantaanjoen kouluissa.

Millainen ilmapiiri Kilterissä mielestäsi on?
Kiva. Oppilailla on paljon vaikutusvaltaa, ja koulu on joustava. Ilokseni olen myös huomannut, että nuoret opettajat ovat keksineet hauskoja yhteistapahtumia.

Mikä on parasta työssäsi?
Ehdottomasti oppilaat. On mukavaa seurata oppilaiden onnistumisia ja kasvua.

Jos voisit, mitä muuttaisit Kilterissä?
Galleriakäytävä voisi olla hiljaisempi. Lisäksi kotitalouteen voisi lisätä määrärahoja, jotta voitaisiin ostaa esimerkiksi eksoottisia hedelmiä ja täyslihaa. Näin oppilaat hyötyisivät kotitaloudesta enemmän.

Oletko viihtynyt Kilterissä?
No, miltä näyttää? Totta kai olen!

Onko sinulla jokin ikimuistoinen hetki opettajana Kilterissä?
Kyllä, monia. Parasta on kuitenkin ne hetket, kun oppilaat innostuvat sekä ymmärtävät asioita. Lisäksi kivat kohtaamiset oppilaiden kanssa jäävät mieleen.

Mitä itse tykkäät leipoa?
Näin syksyisin leivon omenoista. Pidän myös suolaisten piirakoiden leipomisesta. Lisäksi täytekakkuja on kiva tehdä ja koristella.


Teksti: Julia, Anna 9C ja Noona 9F
Kuva: Julia 9C

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti